Tanszékünk oktatói a Kisalföld Szépeit vizsgáztatták

A kisalfold.hu "Szépek Szépe 2009" versenyének legutóbbi fordulójában a lányok a győri Széchenyi Egyetemre látogattak, ahol Dr. Bugovics Zoltán egyetemi docens és Dr. Szakál Gyula egyetemi docens által összeállított kérdéssorra kellett helyesen válaszolniuk. (via Kisalföld - Szeghalmi Balázs)


 

A győri campuson azt próbálták bizonyítani, hogy a gyönyörű külső minden további nélkül megfér intelligenciával és műveltséggel párosítva is.

A csajok első körben egy röpdolgozatot írták, melyben számot adtak történelmi, földrajzi, biológiai tudásukról és logikai készségükről.

A teljesség igénye nélkül a kérdéssorban szerepeltek komoly (Mikor halt ki az Árpád-ház?) és vicces (Melyik az az állat, amelyik az embereken kívül az élvezetért szexel?) feladatok.

A 12 perces villám ZH-t követően Dr. Bugovics Zoltán egyetemi docens, Dr. Szakál Gyula egyetemi docens és Winkler Csaba kommunikációs titkárból – valamennyien az SZE munkatársai – álló "vizsgabizottság" faggatta jókedvűen a lányokat.

Bár a csajok ismeretei az iszlám vallást illetően mutattak némi hiányosságot, ugyanakkor a lokálpatriotizmus kérdésében például születtek frappánsabbnál frappánsabb válaszok.

Mint ahogy a csajok többnyire akkor is sziporkáztak, amikor arról kellett számot adniuk, hogy milyen gépet is találnának fel, vagy kiken segítenének, ha megtehetnék.

A képzelbeli dobogó: megosztott első hely

Végezetül, a Széchenyi Egyetemen legjobban teljesítő lányok rangsora, azaz a képzelbeli dobogó.

1-1. Németh Annamari, Tóth Edina

3. Szalay Alexandra

Képgaléria az eseményről a kisalfold.hu honlapon található.

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Nyitott kapuk 2019. január 16. 08:00 - 14:00
Bejelentkezés a 2018/19. tanév II. félévére 2019. január 24. 06:00 - 2019. február 2. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2019. január 26. 00:00 - 01:00
Szenátusi ülés 2019. január 28. 14:00 - 16:00