Megjelent - Duna-stratégia és területi fejlődés

Könyvbemutató - Duna-stratégia és területi fejlődés

Az Akadémiai Kiadó, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpontja Regionális Kutatások Intézete a „Modern regionális tudomány” sorozatban jelentette meg dr. Hardi Tamás tanszékünk  egyetemi docensének Duna-stratégia és területi fejlődés című könyvét. 

A 2012. december 12-én, szerdán 12 órakor tartandó könyvbemutató helyszíne a Magyar Tudományos Akadémia székháza (Budapest, Széchenyi István tér 9., Kisterem). A könyvet és a szerző kutatói tevékenységét dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, a Széchenyi István Egyetem rektorhelyettese, a Magyar Regionális Tudományi Társaság elnöke mutatja be. A bemutató közreműködői: dr. Berczik Árpád, az MTA rendes tagja (MTA Ökológiai Kutatóközpont Duna-kutató Intézet), Valkár István vezérigazgató (Duna Bizottság Titkársága), dr. Lengyel Imre az MTA doktora, sorozatszerkesztő, Laskó Judit vezető szerkesztő.

A kötet megjelenését támogatták: MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete Nyugat-magyarországi Tudományos Osztály, Pécsi Tudományegyetem Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola, Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola, Szegedi Tudományegyetem Közgazdaságtani Doktori Iskola.

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. november 16. 00:00 - 2018. november 17. 23:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. november 23. 00:00 - 2018. november 24. 01:00
Elektronikus ZH nap 2018. november 28.