Regionális és környezeti gazdaságtan mesterszak – Pótfelvételi felhívás

A Széchenyi István Egyetem pótfelvételit hirdet a 2019. szeptemberében induló Regionális és környezeti gazdaságtan mesterszak levelező képzésére, önköltséges finanszírozási formában.

 

A 4 féléves képzés során a szakterület leghaladóbb elméleti és módszertani ismereteit sajátíthatják el a hallgatók. Emellett lehetőségük nyílik a tanszék oktatói által vezetett kutatási projektekbe való bekapcsolódásra, tanszéki programjaink, rendezvényeink látogatására, szakmai kapcsolatok építésére. Hallgatóink a mesterszak elvégzését követően a Széchenyi István Egyetem Regionális és Gazdaságtudományi Doktori Iskolájában is folytathatják tanulmányaikat.

 

A képzéssel és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók:

 

A szak meghirdetése a pótfelvételi eljárásban: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=322&elj=19p&oldal=2&fej=D

 

Szakleírás: https://felveteli.sze.hu/regionalis-es-kornyezeti-gazdasagtan-msc-1

 

Felvételi információk: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?fft=feb&meg_id=598&elj=19p

 

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, 2019. augusztus 7-ig. A pótfelvételi során csak egyetlen képzés jelölhető meg, és csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba.

 

Bővebb információ a pótfelvételi eljárásról:

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/2019_potfelveteli_meghirdetesek

 

A szakterülettel kapcsolatos hírekért, információkért keresse Facebook oldalunkat SZE Regionális-tudományi és Közpolitikai Tanszék néven.

 

Várjuk jelentkezését!

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Vizsgaidőszak kezdete 2019. december 16.
Szenátusi Ülés 2019. december 16. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2019. december 21. - 2020. január 1.
Munkaszüneti nap (Karácsony) 2019. december 25. - 2019. december 26.